Pony of ezel verzorgen

Bij ons is het ook mogelijk om voor een uur een pony of een ezel  te huren om lekker te borstelen of om mee te wandelen. Dit uur is de pony of de ezel exclusief van jou en kun je naar hartenlust lekker met je "eigen" pony aan de slag.

 

Ezels en pony's  kunnen gehuurd worden door maximaal 2 kinderen en de kosten zijn 10.00  per uur per pony of ezel.  Bij meerdere kinderen is het mogelijk een pony of een ezel bij te boeken voor 7,50 euro.

 

Om teleurstelling te voorkomen is reserveren gewenst.

Ook is het mogelijk om bij ons een tafeltje te reserveren inclusief je "eigen" pony of ezel. Voor 15 euro heb je een uur de tijd om lekker te poetsen,  te wandelen en te knuffelen  en als je dorst of honger hebt gekregen kun je lekker wat bestellen en uitrusten aan je "eigen"tafeltje. Uiteraard mogen papa. mama, opa of oma ook gebruik maken van deze tafel terwijl ze wachten tot jullie uit geknuffeld zijn. Bij de prijs zit onbeperkt limonade inbegrepen. 

 

Maximaal 2 kinderen per pony of ezel voor dit arrangement. Bij meerdere kinderen kun je een pony of ezel bij boeken voor 10 euro extra