Knuffelen zo veel je wilt......

Bij mooi weer staan regelmatig onze deuren weer open om jullie te verwelkomen op ons knuffel terras. Terwijl de kinderen naar harte lust kunnen knuffelen met de dieren van onze kinderboerderij kunnen papa, mama, opa of oma genieten van een kopje koffie thee, lunchen of een andere versnapering nemen op ons terras ,

 

Houd de agenda in de gaten wanneer wij open zullen zijn

 

Tot knuffels

De kippen,varkens,lammetjes, eendjes en konijntjes vinden het heerlijk om geaaid te worden en te de pony's en ezel staan te trappelen van ongeduld om lekker geborsteld te worden. 

Honger gekregen? Wij hebben diverse gerechten op onze kaart en speciale kinder menu's.

Hopelijk tot knuffels! 


Let op 

Wij zijn alleen geopend met mooi weer. Bij twijfel kunt het beste van te voren even contact met ons opnemen om teleurstelling te voor kome of de agenda op deze site even raadplegen

Ook is het mogelijk om bij ons een tafeltje te reserveren inclusief je "eigen" pony of ezel. Voor 15 euro heb je 1 uur de tijd om lekker te poetsen en wte knuffelen  en als je dorst of honger hebt gekregen kun je lekker wat bestellen en uitrusten aan je "eigen"tafeltje. Uiteraard mogen papa. mama, opa of oma ook gebruik maken van deze tafel terwijl ze wachten tot jullie uit geknuffeld zijn. Bij de prijs zit onbeperkt limonade inbegrepen.

 

 

Op ons zonnige terras kunt u genieten van vers gezette koffie, taart en andere lekkernijen. Natuurlijk verkopen wij ook ijsjes en limonade.  Ons aanbod is grotendeels biologisch en/of fairtrade. We halen zo veel mogelijk producten uit de omgeving. 

Tevens is onze boerderij kraam geopend waar heerlijke Home Made producten verkrijgbaar zijn.