Kinderfeestjes

 

 

Kinderfeestjes

Vier bij ons je kinderfeestje! Anderhalf uur dikke pret voor 11,00- per kind inclusief wat lekkers en limo. Ter uitbreiding kun je ook pannenkoeken of frietjes blijven eten.

We hebben verschillende leuke programma’s.

Boer of boerin worden!
Voor wie wil helpen met de dieren te verzorgen:
Duur 120 minuten, van 4 t/m 12  jaar, min. 6 / max. 12 kinderen.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limonade en muffins versieren.  De kinderen kunnen een echte boer of boerin worden en hun boerderijdiploma halen. Samen met een begeleider gaan ze een aantal dieren voeren en borstelen zoals een echte boer of boerin dat ook doet. En we gaan natuurlijk de dieren ook uitgebreid knuffelen. Ondertussen leggen we uit hoe je de dieren kunt verzorgen en worden er leuke weetjes verteld. Na afloop krijgen de kinderen een boerendiploma uitgereikt.

Feestje Boerenspelletjes
Voor wie graag spelletjes doet!
Duur 120 minuten, vanaf 5 jaar, min. 6 / max. 12 kinderen.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limo en gaan we muffins versieren. We zingen, pakken cadeautjes uit (of verstoppen deze eerst). Daarna spelen we een boerenspelletjescircuit op de boerderij met leuke spelletjes als eierrace, dierenquiz en spijker poepen . Maximaal 6 spellen worden er klaargezet!

Ponyparty
Voor wie dól is op pony’s!
Duur 120 minuten, van 6 t/m 12 jaar min. 6 / max. 10 kinderen.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limo en gaan we muffins versieren. We zingen, pakken cadeautjes uit (of verstoppen deze eerst). Dan staan de pony’s al te trappelen om een lekkere poetsbeurt te krijgen Na het poetsen leren de kinderen hoe ze moeten wandelen met de pony’s. Voor de extra uitdaging staan er verschillende hindernissen die de kinderen samen met de pony’s kunnen afleggen.

 

Heb je andere wensen dan zijn alle programma's naar wens aan te passen.