Onze dieren

Informatie Dieren

Onze  kinderboerderij  heeft een diversiteit aan dieren. Zo zijn er  kippen, schattige knuffelkonijnen, varkens, ezels , pony's, eenden, honden en katten.

Ons dieren verblijf is toegankelijk  voor bezoekers. Kinderen kunnen zo in contact komen met de dieren en leren over hun gedrag, maar voor volwassen blijft dit natuurlijk ook altijd een leuke ervaring.

Het is belangrijk dat de dieren zich prettig en veilig voelen. Zij mogen niet opgetild of opgejaagd worden, aaien en knuffelen  kan uiteraard wel. Leest u alstublieft de aanwijzingen bij het verblijf en begeleidt kinderen bij de omgang met de dieren.

De dieren mogen gevoerd worden met het speciale voer wat wij verkopen, geen eigen meegenomen voer want daar kunnen zij ziek van worden! 

Onze dieren zijn gewend aan mensen, maar bedenk wel: Dieren zijn levende wezens en kunnen altijd een onverwachte beweging maken, schrikken of een vinger verwarren met een worteltje.

Op Hoeve Dijkstal wordt beperkt gefokt met de dieren. Af en toe zijn er ook dieren beschikbaar voor particulieren. Houdt hiervoor onze Facebookpagina in de gaten.

Wij vangen soms ook dieren op als hun eigenaren er door omstandigheden niet meer voor kunnen zorgen. Helaas kunnen wij niet alles aannemen hoe graag we dit ook zouden willen. Mocht u opvang zoeken voor een dier neem dan even contact met ons op.