Sfeervol logeren op het Noord Hollandse Platteland.

 

 

 Midden op het platteland genieten van de gastvrijheid, de natuur, rust en nabij de stranden van Callantsoog, Petten en Sint Maartens-zee en pal aan zwem en viswater.

Onze Noord Hollandse Boerderij ligt aan de west Friese zeedijk wat weer onderdeel is van de westfriese omringdijk, dichtbij het strand, midden in de natuur en tussen de steden Alkmaar en Schagen in.

Onze boerderij dateert uit 1900 is momenteel als kinderboerderij varkens, kippen, ezels, pony’s en paarden),  Paardenstalling en pony fokkerij in gebruik. Op onze boerderij is altijd wel wat te zien en wie geluk heeft ziet in het voorjaar misschien wel een veulentje geboren worden.

 

Onze boerderij is een ideale uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten. De West Friese omringdijk is een 127 km lange dijk ontstaan door de koppelingen van verschillende korte dijken in de regio West- Friesland. De slingert de monumentale omring-dijk door het West-Friese landschap langs polders, molens VOC steden en stolpboerderijen, culturele verassingen en heerlijke West-Friese streekproducten.

 Wij hebben 2 accommodaties beschikbaar als BenB. Het sfeervolle  4 persoons appartement op de bovenverdieping van onze boerderij, genaamd "Zolderrode" een vrijstaand huisje op ons terrein genaamd "De Woid uit ". 

 

 

Eventueel is  bij beide accommodaties ontbijt bij te boeken voor 10,50 p.p. per dag.

 

Meebrengen van huisdieren is  toegestaan ( 10 Euro per dier per verblijf).

 Paard of pony meebrengen is in overleg ook mogelijk ( vraag naar de prijs want deze is afhankelijk van de wensen).