dag kampen herfstvakantie 2021

Omdat in ons hart iedereen welkom is en we geen onderscheid willen en kunnen maken hebben wij ivm met de huidige corona regelgeving (qr code) besloten iig de herfstvakantie geen dagkampen te organiseren. Hopelijk is het in de kerstvakantie weer mogelijk. We houden jullie op de hoogte.

Dag kampen zomer vakantie 2021

Het is weer bijna vakantie en de covid 19 maatregelen zijn versoepeld wat betekend dat onze dag kampen deze zomer weer gaan beginnen,

Onze dag kampen zijn geschikt voor kinderen van 6 tm 12 jaar ( klein leeftijdsverschil is in overleg mogelijk) en vinden plaats op elke maandag en vrijdag.

We beginnen 10,00 uur en om 16.00 uur is het af.  

Op deze dagen waan je je een echte boer of boerin want met zijn allen zorgen we voor de paarden, pony's, ezels, schapen kippen, varkens en de konijnen. Naast het verzorgen van de dieren gaan we tal van leuke activiteiten doen.

 

Informeer ons over de

beschikbaarheid want vol is vol

 

 

Kosten zijn 25,00 per kind

 

Nog enkele plekken beschikbaar op vrijdag 20 augustus

Tot Knuffels op Hoeve Dijkstal

 

Paas Brunch

Maandag 13 april organiseren wij een geheel verzorgde

paas brunch.  Er staan tal van lekkernijen op het menu en ook drinken zit gewoon bij de prijs in. Als je je buikje vol en rond hebt gegeten kunnen jullie terwijl papa, mama, opa, oma of wie er dan ook gezellig mee is, nog even gezellig en rustig na tafelen en kunnen jullie lekker buiten met de dieren knuffelen en uiteraard paas eieren zoeken. Want de Paas haas heeft ons belooft dat hij zijn best zou doen om zijn eitjes bij ons op de boerderij te verstoppen. Misschien heb je wel het geluk om 1 van de gouden eieren te vinden, want dan ligt er ook nog eens een leuke verassing voor je klaar.

 

Brunchen kan van 11 tot 14.00 uur en de kosten zijn 21.50 p.p.

 

Kinderen t/m 4 jaar eten gratis mee en kinderen van 5 r/m 9 jaar eten voor de helft van de prijs.

 

Wegens de beperkte plek dient men vooraf te reserveren.

              Paas-Dieren-Knutsel Club dag

Zaterdag 11 April staat Hoeve Dijkstal in het teken van Pasen,

Naast het knuffelen met en het verzorgen van onze dieren gaan we verschillende paas knutsels maken, Wat het precies gaat worden blijft nog een verrassing maar  wat we wel verklappen is dat het erg leuk gaat worden. uiteraard staan er nog meer dingen op het programma.

Nieuwsgierig geworden geef je dan gewoon op voor deze leuke, gezellige, creatieve en knuffelige dag.

Het duurt van 10 tot 16 uur en de kosten zijn 19.50 p.p.

Doordat er al wat opgaven zijn gedaan hebben we nog maar beperkt plek en helaas is Vol ook echt Vol.

 

Staking scholen dieren doe dag

Op donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari 2020,  is er weer een staking gepland in het onderwijs. Maar wij staken niet!
Wij organiseren op deze dagen dieren doe  dagen (met en zonder onze dieren) op onze boerderij voor kinderen, in de leeftijd van 6 tm 12 jaar. Paarden/dieren ervaring is niet vereist. We gaan samen de dieren verzorgen spelletjes doen en er staan nog veel meer activiteiten op het programma. De kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.45 en 9.15, en mogen weer opgehaald worden tussen 16 en 17 uur. Wij zorgen voor lunch, drinken, fruit en tussendoortjes. De kosten zijn euro 25,-- per kind per dag. Opgeven via mail info@hoevedijkstal.nl  of telefonisch op 0651654022
 Tot gauw!

(mocht u in de knel komen met brengen/halen ivm werk kan van in overleg van de tijden afgeweken worden)